credit24
Usein Kysytyt Kysymykset
Miten haen joustoluottoa
Voiko Joustoluottoa hakea salaisesta numerosta tai prepaid-liittymästä?

Kyllä. Tunnistamme asiakkaan verkkopankkitunnuksilla luottohakemuksen yhteydessä. Tunnistautuminen on mahdollista Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, S-Pankin, Handelsbankenin, Nooa Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP Pankin ja Ålandsbankenin kautta sekä mobiilivarmenteella.

Maksaako Credit24-joustoluottohakemuksen tekeminen?

Joustoluottohakemuksen tekeminen on ilmaista. Asiakkaan matkapuhelimeen lähetetään hakemuksen täyttämisen yhteydessä PIN-koodi. Myös PIN-koodi on veloitukseton.

Miten haen Credit24-joustoluottoa?

Voit hakea luottoa ilmaisen internethakemuksen kautta.

Tunnistaudu palveluumme henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.Tunnistautuminen on mahdollista Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, S-Pankin, Handelsbankenin, Nooa Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP Pankin ja Ålandsbankenin kautta sekä mobiilivarmenteella.
Tunnistautumisen jälkeen ohjaudut takaisin Credit24-palveluun.

Ensimmäiseksi sinun tulee syöttää matkapuhelinnumerosi. Lähetämme matkapuhelimeesi PIN-koodin, joka tulee syöttää sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen voit täyttää Joustoluottohakemukseen henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi ja pyydetyt lisätiedot. Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot, saat alustavan luottopäätöksen.

Joissakin tapauksissa saatamme pyytää asiakkaitamme lähettämään tarvittavat liitteet tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi ennen kuin rahansiirrot ovat mahdollisia. Näistä saat tarkemman tiedon hakemuksen päätteeksi.

Kuka voi hakea Credit24-joustoluottoa?

Credit24 Joustoluottoa voi hakea 19 vuotta täyttänyt, raha-asiansa hyvin hoitanut yksityishenkilö, jolla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Joustoluottohakemuksen tekeminen on mahdollista ympäri vuorokauden, siirrämme rahat tilillesi klo 8.00-22.00 välisenä aikana. Joustoluottosopimus on aina henkilökohtainen.

Onko Credit24-joustolimiitin hakeminen turvallista?

Kyllä. Asiakkaiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti Credit24-asiakasrekisterissä laskutusta, asiakassuhteen hoitoa, suoramarkkinointia sekä toiminnan kehittämistä varten. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, lukuun ottamatta viranomaisille ja laskutuksesta tai perinnästä vastaaville tahoille tarvittaessa toimitettavia tietoja.

Olen lähettämässä tarvittavia liitteitä sähköpostilla. Missä muodossa liitteen pitää olla?

Liitteet lähetetään sähköpostin liitetiedostona PDF-, JPEG- tai GIF-muodossa.

Mistä saan veroilmoituksen erittelyosan?

Esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosan löydät viimeisimmästä verotodistuksestasi. Mikäli sinulla ei ole viimeisintä esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosaa, voit tilata sen Verohallinnon sivuilta.

Mihin voin lähettää luottohakemukseen pyydetyt liitteet?

Kopiot tarvittavista liitteistä voit toimittaa meille joka skannattuna, faksitse tai postitse. Skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@ipfdigital.com tai postitse osoitteeseen (vastaanottaja maksaa postimaksun)

IPF Digital Oy/Asiakaspalvelu
Tunnus 5016776
00003 VASTAUSLÄHETYS

Laskutus
Mitkä ovat myöhästyneen maksun tai maksamattoman laskun seuraukset?

Mikäli laskusi jää maksamatta, on kysymys sopimusrikkomuksesta. Kun laskusi maksu on viivästynyt, voidaan maksamattomasta laskusta periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä perintälain mukaisesti muistutus- ja perintäkuluja. Perussääntömme on, että lähetämme maksumuistutuksen 14 vrk kuluttua laskun eräpäivästä. Mikäli lasku on edelleen maksamatta erääntymisilmoituksen eräpäivänä, siirrämme avoimen luoton perintään OK Perintä Oy:lle tai Lowell Oy:lle.

Voinko muuttaa laskuni eräpäivää?

Voit valita sinulle sopivan eräpäivän Credit24-asiakassivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 €, joka lisätään laskusi minimikuukausierään. Eräpäivän tai laskutuspäivän osuessa viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle. Jos eräpäivän muutos ei onnistu, ota yhteys Credit24-asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu@ipfdigital.com.

Voinko saada laskutiedot sähköisessä muodossa?

Saat halutessasi laskutiedot henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi, e-laskuna tai Postin OmaPosti-palvelun kautta. Jotta voit vastaanottaa laskut sähköpostitse, sinun tulee vahvistaa ilmoittamasi sähköpostiosoite. Löydät meidät verkkopankistasi sekä OmaPosti-palvelusta nimellä IPF Digital Finland Oy.

Laskutiedot ovat hukassa. Miten voin saada ne?

Voit katsoa laskutietojasi kirjautumalla Credit24-asiakassivuille asiakasnumerolla ja salasanalla tai verkkopankkitunnuksilla. Laskutietoja voi kysyä myös sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@ipfdigital.com.

Voinko saada laskut itse valitsemaani osoitteeseen?

Lähetämme laskut asiakkaillemme turvallisuussyistä vain Väestörekisteristä löytyvään, ensisijaiseen kotiosoitteeseen.

Miten joustoluotto toimii
Voiko Joustoluottosopimuksen peruuttaa?

Kyllä. Asiakkaalla on kuluttajansuojalain 7:11 §:n mukainen oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä. Asiakkaan on lähetettävä peruutusilmoitus viimeistään 14. päivänä luottosopimuksen tekemisestä.

Peruutusilmoitus on tehtävä kirjallisesti, ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot:

  • Luotonottajan nimi ja henkilötunnus
  • Ilmoitus peruuttamisesta
  • Paikka ja päiväys
  • Luotonhakijan omakätinen allekirjoitus

Peruutusilmoitukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ipfdigital.com tai postitse luotonantajan osoitteeseen:

IPF Digital Finland Oy / Asiakaspalvelu
Hämeentie 15
00500 Helsinki 

Asiakkaan on palautettava saamansa varat viivytyksettä hänelle ilmoitetulle tilille, viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä IPF Digitalille. IPF Digital Finland Oy:llä on peruuttamistilanteessa oikeus vaatia korvauksena asiakkaan käytössä olleesta luotosta todellinen vuosikorko ajalta, jolloin luotto on ollut asiakkaan tilillä.

Miten voin kirjautua Credit24-asiakassivuille?

Voit kirjautua Credit24-asiakassivuille asiakasnumerollasi ja salasanalla, jonka valitsit Joustoluottohakemuksen yhteydessä, tai verkkopankkitunnuksillasi. Asiakassivuillasi näet asiakasnumerosi ja voit vaihtaa salasanasi. Nordean asiakkaat voivat kirjautua asiakassivuilleen ainoastaan verkkopankkitunnuksin.

Mihin voin tehdä osoitteenmuutoksen?

Osoitteenmuutoksen voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ipfdigital.com. Jos uusi osoite on päivittynyt Väestörekisterin tietokantaan, muutamme osoitteen järjestelmäämme.

Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.