credit24
Usein Kysytyt Kysymykset
Miten haen joustoluottoa
Created with Sketch.
Voiko Joustoluottoa hakea salaisesta numerosta tai prepaid-liittymästä?

Kyllä. Tunnistamme asiakkaan verkkopankkitunnuksilla luottohakemuksen yhteydessä. Tunnistautuminen on mahdollista Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, S-Pankin, Handelsbankenin, Nooa Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP Pankin ja Ålandsbankenin kautta sekä mobiili varmenteella.

Created with Sketch.
Maksaako Credit24 Joustoluottohakemuksen tekeminen?

Joustoluottohakemuksen tekeminen on ilmaista. Asiakkaan matkapuhelimeen lähetetään hakemuksen täyttämisen yhteydessä PIN-koodi. Myös PIN-koodi on veloitukseton.

Created with Sketch.
Miten haen Credit24 Joustoluottoa?

Joustoluottohakemuksen voit tehdä ilmaisen internethakemuksen kautta.

  1. Tunnistaudu palveluumme henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen on mahdollista Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, S-Pankin, Handelsbankenin, Nooa Säästöpankin ja Oma Säästöpankin kautta.
  2. Tunnistautumisen jälkeen ohjaudut takaisin Credit24-palveluun, jossa näet osan tiedoistasi esitäytettynä. Ensimmäiseksi sinun tulee täyttää matkapuhelinnumero sille varattuun kenttään. Lähetämme matkapuhelimeesi turvakoodin, mikäli tietosi täsmäävät Väestörekisterin ja Fonectan tietokannoista löytyviin tietoihin, eikä sinulla ole luottohäiriöitä. Syötä saamasi turvakoodi sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen voit täyttää Joustoluottohakemukseen henkilökohtaisen pankkitilinumerosi, sähköpostiosoiteesi ja pyydetyt lisätiedot. Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot ja vahvistanut annetut tiedot oikeiksi, voit siirtyä hakemuksessa eteenpäin.
  3. Seuraavaksi voit valita Joustoluottotuotteen sinulle tarjolla olevista vaihtoehdoista. Voit vertailla eri Joustoluottovaihtoehtojen kuukausieriä kätevästi sivuilla olevan liukurin avulla. Voit joko nostaa rahaa tilillesi tai jatkaa nostamatta rahaa tässä vaiheessa.
  4. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, vahvista tuotteen valinta ja siirryt hakemuksessa luottoehtojen hyväksymiseen. Tämän jälkeen saat alustavan Joustoluottopäätöksen välittömästi. Joissakin tapauksissa saatamme pyytää asiakkaitamme lähettämään tarvittavat liitteet tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi ennen kuin rahasiirrot ovat mahdollisia. Näistä saat tarkemman tiedon hakemuksen päätteeksi.
Created with Sketch.
Kuka voi hakea Credit24 Joustoluottoa?

Credit24 Joustoluottoa voi hakea 19 vuotta täyttänyt, raha-asiansa hyvin hoitanut yksityishenkilö, jolla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Joustoluottohakemuksen tekeminen on mahdollista ympäri vuorokauden, siirrämme rahat tilillesi klo 8.00-22.00 välisenä aikana. Joustoluottosopimus on aina henkilökohtainen.

Created with Sketch.
Onko Credit24 Joustolimiitin hakeminen turvallista?

Kyllä. Asiakkaiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti Credit24-asiakasrekisterissä laskutusta, asiakassuhteen hoitoa, suoramarkkinointia sekä toiminnan kehittämistä varten. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, lukuun ottamatta viranomaisille ja laskutuksesta tai perinnästä vastaaville tahoille tarvittaessa toimitettavia tietoja.

Created with Sketch.
Olen lähettämässä tarvittavia liitteitä sähköpostilla. Missä muodossa liitteen pitää olla?

Liitteet lähetetään sähköpostin liitetiedostona PDF-, JPEG- tai GIF-muodossa.

Created with Sketch.
Mistä saan veroilmoituksen erittelyosan?

Esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosan löydät viimeisimmästä verotodistuksestasi. Mikäli sinulla ei ole viimeisintä esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosaa, voit tilata sen Verohallinnon sivuilta tai automaattisesta puhelinpalvelusta. Esimerkin verotodistuksen erittelyosasta näet tästä.

Created with Sketch.
Mihin voin lähettää luottohakemukseen pyydetyt liitteet?

Kopiot tarvittavista liitteistä voit toimittaa meille joka skannattuna, faksitse tai postitse. Skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@ipfdigital.com tai postitse osoitteeseen (vastaanottaja maksaa postimaksun)

IPF Digital Oy/Asiakaspalvelu
Tunnus 5016776
00003 VASTAUSLÄHETYS

Laskutus
Created with Sketch.
Mitkä ovat myöhästyneen maksun tai maksamattoman laskun seuraamukset?

Mikäli laskusi jää maksamatta, on kysymys sopimusrikkomuksesta. Kun laskusi maksu on viivästynyt, voidaan maksamattomasta laskusta periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä perintälain mukaisesti muistutus- ja perintäkuluja. Perussääntömme on, että lähetämme maksumuistutuksen 14 vrk kuluttua laskun eräpäivästä. Mikäli lasku on edelleen maksamatta erääntymisilmoituksen eräpäivänä, siirrämme avoimen luoton perintään OK Perintä Oy:lle tai tai Lowell Oy:lle.

Created with Sketch.
Voinko muuttaa laskuni eräpäivää?

Voit valita sinulle sopivan laskun eräpäivän luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin Credit24 Online-sivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 €, joka lisätään laskusi minimikuukausierään. Eräpäivän tai laskutuspäivän osuessa viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle. Jos eräpäivän muutos ei onnistu, ota yhteys Credit24-asiakaspalveluun numeroon 0800 144 344 (arkisin klo 9-17) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ipfdigital.com.

Created with Sketch.
Voinko saada laskutiedot sähköisessä muodossa?

Saat halutessasi laskutiedot henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi tai Itellan NetPosti-palvelun kautta. Löydät meidät palvelusta nimellä IPF Digital Oy. Voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi tai noutaa väliaikaiset käyttäjätunnukset lähimmästä Postin toimipisteestä. Palvelu on käytettävissä kahden vuorokauden kuluessa rekisteröitymisestä. Lisätietoa palvelusta saat osoitteesta www.netposti.fi ja Postin asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@posti.fi tai puhelimitse 0200 71000 (ma-pe 8-20, la 8-14).

Created with Sketch.
Laskutiedot ovat hukassa. Miten voin saada ne?

Voit katsoa laskutietojasi kirjautumalla Credit24 Online -sivuille henkilökohtaisilla tunnuksillasi, verkkopankkitunnuksilla tai täyttämällä nettilomakkeen perustiedot osoitteessa www.credit24.com/fi. Laskutietoja voi kysyä myös sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@ipfdigital.com.

Created with Sketch.
Voinko saada laskut itse valitsemaani osoitteeseen?

Lähetämme laskut asiakkaillemme turvallisuussyistä vain Väestörekisteristä löytyvään, ensisijaiseen kotiosoitteeseen.

Miten joustoluotto toimii
Created with Sketch.
Voiko Joustoluottosopimuksen peruuttaa?

Kyllä. Asiakkaalla on kuluttajansuojalain 7:11 §:n mukainen oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä. Asiakkaan on lähetettävä peruutusilmoitus IPF Digital viimeistään 14. päivänä luottosopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot:

Luotonottajan nimi ja henkilötunnus
Ilmoitus peruuttamisesta
Paikka ja päiväys
Luotonhakijan omakätinen allekirjoitus
Peruuttamisilmoitukset tulee toimittaa kirjallisena luotonantajan osoitteeseen:
IPF Digital Oy / Asiakaspalvelu
Hämeentie 15
00500 Helsinki

Asiakkaan on palautettava saamansa varat viivytyksettä hänelle ilmoitetulle tilille, viimeistään 30 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä IPF Digital. IPF Digital Oy on peruuttamistilanteessa oikeus vaatia korvauksena asiakkaan käytössä olleesta luotosta todellinen vuosikorko ajalta, jolloin luotto on ollut asiakkaan tilillä.

Created with Sketch.
Miten voin kirjautua Credit24 Online -sivuille?

Voit kirjautua Credit24 Online -sivuille asiakasnumerollasi ja salasanalla, jonka valitsit Joustoluottohakemuksen yhteydessä. Mikäli et muista asiakasnumeroasi tai salasanaasi, voit kirjautua Online palveluun verkkopankkitunnuksillasi, missä näet asiakasnumerosi ja voi vaihtaa salasanasi. Nordean ja Osuuspankin asiakkaat voivat kirjautua asiakassivuilleen ainoastaan verkkopankkitunnuksin.

Created with Sketch.
Mihin voin tehdä osoitteenmuutoksen?

Osoitteenmuutoksen voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ipfdigital.com. Jos uusi osoite on päivittynyt Väestörekisterin tietokantaan, muutamme osoitteen järjestelmäämme.

Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(maksuton)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.