credit24

Kredito linija nieko nekainuoja, kol nesinaudojate

Mokate tik už tiek, kiek panaudojate

Grąžinę anksčiau – sutaupote

Pinigai per 15 min.

Lainaa 1500 heti

Tarvitsetko 1500 euron rahoitusta pikaisesti? Credit24 tarjoaa sinulle joustavaa luottoa niin äkillisiin kuin harkittuihinkin lainatarpeisiin. Meiltä saat 1500e lainaa hyvinkin jouhevalla aikataululla ja maltillisilla kustannuksilla. Rahat saa halutessasi vaikka heti tilille sen jälkeen, kun olemme myöntäneet sinulle luottoa. Itse luotonhaku onnistuu näppärästi verkkopankkitunnuksilla verkossa tai älypuhelimella, joten lainan saanti ei ole tämän monimutkaisempaa.

Hinnasto
Avausmaksu
0 €
Tilinhoitomaksu /kk
0,75 € - 12,00 €
Luottoraja
100 - 4000 €
Vuotuinen nimelliskorko
19,92%
Todellinen vuosikorko *
29,97%
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%
map

Lainaa hakiessa myönnetään vakuudeton luotto, esim. 1500 euron summalle. Myöntävän luottopäätöksen saatuasi voit nostaa rahaa tilillesi aina silloin kuin itse haluat. Rahat saat tilillesi välittömästi. Lainahakemuksesta rahan tilille siirtämiseen menee kokonaisuudessaan noin 15 minuuttia, ja luottopäätöksen saatuasi lainaa ei tarvitse enää hakea uudelleen. Teet vain nostoja tilillesi sen verran kuin kulloinkin tarvitset.

map

Lainan joustavuus muodostuu siitä, että voit käyttää 1500 euron lainan monta kertaa uudelleen. Lainasumma vapautuu sitä mukaa uudelleen nostettavaksi, kun maksat sitä takaisin. Käytännössä joustoluotto toimii siis samalla toimintaperiaatteella kuin luottokortit ja olet siten aina varautunut pahaan päivään. Rahan nostaminen tilille käy helposti, kun sinulla on pientä puskuria valmiina. Näin pystyt reagoimaan nopeammin yllättävissä tilanteissa.

Mikä parasta, lainamme ovat vakuudettomia – et tarvitse henkilötakaaja tai muuta arvo-omaisuutta lainasi vakuudeksi. Koska paperisota ja muu selvittely vaikkapa pankin kanssa jää minimiin, säästyy tähän menevä aika johonkin järkevämpään toimintaan kuin lainapapereiden kanssa taisteluun.

Usein Kysytyt Kysymykset
Myös lainan takaisinmaksu on joustavaa

1500 euron joustoluotossamme pelkästään rahan nostaminen ei ole joustavaa, vaan myös lainan takaisinmaksu on räätälöitävissä oman taloudellisen tilanteesi mukaisesti. Takaisinmaksuaika voi olla kuukaudesta jopa kolmeen vuoteen. Lainaa voi maksaa takaisin saman verran kuukausittain tai sen voi lyhentää kerralla pois. 1500 euron laina maksetaan tyypillisesti kahdessa vuodessa takaisin, mutta toki nopeampi tai hitaampi maksuaikataulu on mahdollinen.
 
Jos takaisinmaksuajan aikana tuleekin tarve muuttaa maksuaikataulua – sekin onnistuu. Tarvittaessa voimme sopia myös kokonaan maksuvapaista kuukausista. Laskulle pystyy myös itse valitsemaan eräpäivän, jolloin sen voi sijoittaa esimerkiksi palkkapäivän yhteyteen.

Edullinen 1500 € laina ilman piilokuluja

Lainamme ovat verrattain edullisia. Et maksa lainan avausmaksusta mitään. Samaten nostopalkkio on 0%. Kuluja muodostuu vasta siinä vaiheessa, kun teet nostoja tilillesi – pelkästä luotosta et siis vielä maksa penniäkään. Tilinhoitomaksun osuus vaihtelee vajaasta eurosta maksimissaan 12 euroon kuukaudessa.
 
Lainan vuotuinen nimelliskorko on 19,92%. Lainavertailujenkin jälkeen luottojemme hinnat jäävät kohtuullisiksi verrattuna moneen muuhun lainantarjoajaan. Hinnastomme löytyy täysin helppolukuisena sivuiltamme, eivätkä lainamme sisällä piilokuluja tai muuta pienellä präntättyjä lisäkustannuksia.

Hae 1500 e laina nyt

Tee lainahakemus nyt ja 1500 euroa on pian käytössäsi. Luottohakemuksen teko vie muutamia minuutteja ja saat tämän jälkeen lainapäätöksen välittömästi. Saat todennäköisemmin myönteisen lainapäätöksen, mikäli olet täysi-ikäinen, sinulla on suomalainen pankkitili ja säännölliset ansiotulot. Myös luottotiedot ilman maksuhäiriöitä on edellytys hyväksytyn lainapäätöksen saamiseen.
 
Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit tehdä kuten haluat – nostaa rahat tilillesi heti tai vasta sitten kuin tarvitset. Päätös on täysin sinun. Hae riskitöntä luottoamme nyt kirjautumalla sisään pankkitunnuksillasi!

Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.