credit24
Joustoluotto

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto tarkoittaa käytössäsi olevaa luottoa, jota voit vapaasti siirtää omalle tilillesi. Maksat korkoa vain luotosta, jonka olet siirtänyt käyttöösi. Nostamatta jäänyt lainasumma toimii vararahastona tulevaisuuden varalle, josta ei aiheudu lainkaan kuluja.

Credit24 on joustoluotto, jonka avulla voit ottaa käyttöösi 100-4000 euron luottorajan. Maksat vain luotosta, jonka olet siirtänyt omalle tilille käytettäväksi.

Valitse sopiva takaisinmaksuaika

Voit valita luotolle omaan talouteesi sopivan maksuajan kuukaudesta jopa kolmeenvuoteen. Voit myös maksaa luoton kokonaisuudessaan takaisin milloin tahansavalitsemasi maksuajan kuluessa. Luotolta ei veloiteta nostopalkkioita eikäkuukausimaksuja. Korko muodostuu vain nostamastasi luotosta.

Nostat vain sen verran kuin tarvitset

Luottotilin avaaminen on ilmaista. Tarjoamme sinulle henkilökohtaisen, jopa 4000 € luottorajan luottohakemuksesi perusteella.

Voit nostaa sinulle myönnetystä Credit24-luottorajasta vain juuri sen verran kuin tarvitset. Nostamasi luottosumma vähennetään henkilökohtaisesta luottorajastasi. Luottoraja on käytössäsi jälleen kokonaisuudessaan kun olet maksanut käyttämäsi luoton takaisin.

Informoimme joka kuukausi henkilökohtaisen luottotilisi saldosta ja nostettavissa olevasta luotosta. Voit myös milloin vain käydä katsomassa luottotilisi ajantasaiset tiedot online-palvelussamme.

Hinnasto
Avausmaksu
0 €
Tilinhoitomaksu /kk
0,75 € - 12,00 €
Luottoraja
100 - 4000 €
Vuotuinen nimelliskorko
19,92%
Todellinen vuosikorko *
29,97%
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%
Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.