credit24
man with axe
Joustoluotto helposti heti tilille Credit24:stä

Mastercard

Mastercard ilman kuukausimaksua. Käytä luottoasi kaupoissa.

Helppo ja nopea

Tee hakemus sivuillamme, ja lataa sovellus puhelimeesi. Saat heti edut käyttöösi.

Uudistettu hinnoittelu

Uusi, edullisempi hinnoittelu ja henkilökohtainen korko.

Lisäpalvelut käytössäsi

Aktivoi virtuaalikortti turvallisiin verkko-ostoksiin ja paljon muuta!

Mikä on joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka on nimensä mukaisesti joustava. Joustoluotto joustaa niin lainan määrän kuin lainan takaisinmaksunkin osalta. Joustoluotto on hyvä apuri arjen yllättäviin menoihin, mutta toki sitä voi hyödyntää isompiin harkittuihin hankintoihinkin.

Joustoluotossa saat käyttöösi luottoa, jota voit vapaasti siirtää tilillesi tarpeesi mukaan. Maksat tällöin korkoa vain siitä luoton määrästä, jonka olet siirtänyt käyttöösi omalle tilillesi. Nostamatta jäänyt lainasumma toimii vararahastona tulevaisuuden varalle, ja voit käyttää sitä helposti milloin haluat.

Hinnasto
Avausmaksu
0 €
Tilinhoitomaksu /kk
0,75 € - 12,00 €
Luottoraja
100 - 4000 €
Vuotuinen nimelliskorko
19,92%
Todellinen vuosikorko *
29,97%
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%
map
Kerromme luoton hinnan avoimesti emmekä veloita yllättäviä piilokuluja, joihin et ole lainaa ottaessasi varautunut. Joustoluottojen vertailu kannattaa, sillä pelkkä edullinen korko ei aina kerro kaikkea. Joissain joustoluotoissa saattaa nimittäin olla ylimääräisiä maksuja, joista mainitaan pienellä präntillä. Tutustu siis luoton kokonaishintaan huolellisesti. Paras joustoluotto löytyy tällä tavalla helpoiten.
Usein Kysytyt Kysymykset
Credit24 - Joustoluotto heti tilille

Credit24:ssä luottotilin avaaminen on ilmaista. Luotolta ei veloiteta nostopalkkioita eikä kuukausimaksuja. Joustoluoton korko muodostuu vain nostamastasi luotosta. Tarjoamme sinulle henkilökohtaisen, jopa 4000 € luottorajan luottohakemuksesi perusteella.
Joustoluottomme ovat vakuudettomia, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia luottosi tueksi. Edellytämme kuitenkin täysi-ikäisyyttä, säännöllisiä tuloja sekä puhdasta luottorekisteriä. Tarvitset myös suomalaiset pankkitunnukset. Näiden tietojen myötä luotonhaku käy vikkelästi ja pääset laskemaan joustoluottolaskurimme avulla sinulle sopivinta luoton määrää ja takaisinmaksuajan pituutta.

Joustava laina

Joustoluotossa on monia etuja. Tässä niistä muutama:

  • Joustoluotto on jatkuvasti uudelleen käytettävissä
  • Joustava takaisinmaksu
  • Korkoa maksetaan vain käytetyn luoton määrästä
  • Joustoluotto on yleensä pikavippejä edullisempi
  • Saat henkilökohtaisen luottorajan ja koron

Joustoluottoa voi käyttää esimerkiksi autorahoituksen sijaan. Se sopii myös remontointiin, matkustamiseen tai kodin hankintoihin. Ylipäätään joustoluotto sopii moniin erilaisiin hankintoihin ja menoihin - milloin ikinä lisärahoitusta kaipaatkaan.

Laske laskurillamme sopiva luoton määrä ja hae Credit24:sen joustoluottoa tänään!

Lainan takaisinmaksuaika

Joustoluotossa takaisinmaksukin joustaa. Voit maksaa käyttämäsi luoton vaikka jo kuukaudessa takaisin, mutta takaisinmaksuaikaa voi pidentää tarvittaessa aina 36 kuukauteen eli 3 vuoteen asti. Luoton voi maksaa takaisin kokonaisuudessaan milloin tahansa valitsemasi maksuajan kuluessa. Valitse omaan talouteesi sopivin maksuaika. Luotoissamme on mahdollista saada myös maksuvapaita kuukausia. Pääset myös valitsemaan sinulle parhaiten sopivan eräpäivän.

Lainan hinta ja korot
Kerromme luoton hinnan avoimesti emmekä veloita yllättäviä piilokuluja, joihin et ole lainaa ottaessasi varautunut. Joustoluottojen vertailu kannattaa, sillä pelkkä edullinen korko ei aina kerro kaikkea. Joissain joustoluotoissa saattaa nimittäin olla ylimääräisiä maksuja, joista mainitaan pienellä präntillä. Tutustu siis luoton kokonaishintaan huolellisesti. Paras joustoluotto löytyy tällä tavalla helpoiten.
Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.