credit24
man with axe
Uudet, pilkotut hinnat
Rahat 15 minuutissa,
ilman kuluja

Rahaa heti tilille

Tarvitsetko lainaa yllättävien tai suunniteltujen menojen varalle? Lääkärikuluja, lomamatkoja, kodinkone tai remontti… Credit24 tarjoaa joustoa arjen varalle: voit hakea 100–4000 euron luottoa tilillesi heti. Valitse haluamasi määrä ja maksa luottosi takaisin enintään 36 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Hakemuksen täyttäminen verkossa on nopeaa, tarvitset vain muutaman minuutin ja verkkopankkitunnuksesi tunnistautumiseen. Luottohakemukset käsitellään palvelussamme joka päivä klo 8–22 välillä. Luottopäätöksen saat siis luottopalvelumme aukioloaikoina heti!

Ei vakuuksia eikä takaajia

Luoton hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tarkistamme tietosi luottoa hakiessasi ja myönnämme tilanteeseesi sopivan luottorajan. Rahaa voit nostaa korkeintaan luottorajasi verran ja maksamme rahat nopeasti suoraan pankkitilillesi. Myöhemmin voit korottaa luottorajaasi, jos tarvitset jossain vaiheessa suuremman luoton.

Luottoasi voit hallinnoida helposti verkkopalvelussamme tai kätevällä mobiiliapplikaatiolla – näin luottosi on kätevästi saatavilla missä tahansa liikutkin. Luottoa vapautuu taas käyttöösi kun maksat sitä takaisin.

Luoton hakeminen ei maksa mitään

Sopimuksen tekeminen ei maksa mitään, joten voit aina hakea luottoa ’pahan päivän varalle’ ja nostaa luotostasi sitten kun tarvitset. Mitään kuluja ei luotosta kerry, jos et ole sitä käyttänyt.

Pidämme kulut muutenkin kohtuullisina. Credit24 luotossa on pienet kuukausierät ja maltilliset korot. Voit itse päättää kuinka haluat maksaa luottosi takaisin: lyhentää minimikuukausierällä, kokonaan kerralla, tai jollain muulla summalla näiden väliltä. Kuukausieriin eri luottosummilla voit tutustua etusivullamme olevalla laskurilla.

Credit24 luotto lyhyesti

  • Järkevää! Luottoa vippejä edullisemmilla kuluilla.
  • Reilua! Ei kuluja, mikäli saldosi on nolla!
  • Kätevää! Valitse luottoraja, nosta osissa tai kokonaan.
  • Sujuvaa! Maksa minimilyhennys, koko summa tai jotain siltä väliltä.

Mikä Credit24?

Credit24 on luotettava rahoittaja, joka toimii jo 13 maassa. Suomessa olemme palvelleet jo yli 700 000 tyytyväistä asiakasta! Asiakastyytyväisyysprosenttimme on huikeat 94,6%.

Tarjoamme pienluotot varsin kilpailukykyiseen hintaan, ja Credit24 onkin yksi edullisimmista luotoista markkinoilla. Vertaile vaikka itse!

Asiakaspalvelumme auttaa

Onko sinulla kysyttävää Credit24 luotosta? Maksuton asiakaspalvelumme auttaa klo 9–17 henkilökohtaisesti numerossa 0800 144 344. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi myös sähköpostitse asiakaspalvelu@credit24.fi sekä chatissa. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tietoa Credit24-luotosta

Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden maksimi takaisinmaksuajalla. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%.

Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko luotonantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Mikäli maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa, sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja.

 

IPF Digital Finland Oy
Itämerenkatu 14
00180 Helsinki
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)