credit24

Lainaa heti tilille

Tuliko eteen yllättävä lainantarve? Vai etsitkö lisärahaa suunniteltuja menoja varten? Lainaa tarvitsee monenlaisiin menoihin; lääkärikuluihin, lomamatkaan, uuteen kodinkoneeseen, huonekaluun tai remonttiin - kohteita rahalle kyllä löytyy pilvin pimein, eikä niitä ole vaikea keksiä lisää.

Oli tilanne mikä hyvänsä, kun lainaa tarvitsee, sitä olisi hyvä saada nopeasti ja mielellään heti tilille. Lainaa heti - onnistuuko se sitten helposti ja minkä verran lainaa voin saada?

Hinnasto
Avausmaksu
0 €
Tilinhoitomaksu /kk
0,75 € - 12,00 €
Luottoraja
100 - 4000 €
Vuotuinen nimelliskorko
19,92%
Todellinen vuosikorko *
29,97%
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%
map

Credit24 tarjoaa joustoa arjen varalle: voit hakea 100–4000 euron lainaa ja saat sen tilillesi heti. Valitse vain haluamasi lainan määrä ja hae lainaa. Voit hakea isomman lainasumman, mutta nostaa siitä tilillesi vain osan. Näin rahaa jää käyttöön myöhempää tarvetta varten. Luottosi voit maksaa takaisin joustavasti 1-36 kuukauden kuluessa lainan ottamisesta. Saat valita sopivan takaisinmaksuajan taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainaa voi todellakin saada nopeasti ilman vakuuksia. Credit24:ssä lainahakemuksen täyttäminen verkossa on vikkelää. Tunnistaudu lainanhakupalveluumme verkkopankkitunnuksilla, täytä muutama tieto itsestäsi ja hae lainaa. Tämä vie aikaa vain muutaman minuutin!

Lainanhakemisen jälkeen käsittelemme hakemuksesi. Luottohakemuksia käsitellään joka päivä klo 8-22 välillä. Luottopäätöksen saat siis luottopalvelumme aukioloaikoina samantien, jonka jälkeen voi nostaa lainan heti tilille!

map

Credit24:ssä lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, kuten arvopapereita tai henkilötakaajia, mikä nopeuttaa lainanhakua huomattavasti, kun turhaan paperisotaan ei kulu aikaa. Myönnämme lainan siis täysin ilman vakuuksia.

Tarkistamme kuitenkin tietosi luottoa hakiessasi ja myönnämme sinun tilanteeseesi sopivan luottorajan. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja säännöllisiä tuloja.

Voit nostaa rahaa sinulle myönnetyn luottorajan verran ja maksamme rahat nopeasti suoraan pankkitilillesi. Jos tarvitset jossain vaiheessa enemmän lainaa, voit korottaa myöhemmin luottorajaasi.

map

Meillä lainasopimuksen tekeminen ei maksa mitään, joten voit aina hakea luottoa ’pahan päivän varalle’, vaikkei rahalle juuri sillä hetkellä olisikaan tarvetta. On kätevää, kun lainalupaus on valmiina ja pääset nostamaan lainaa tilille heti kun tarvitset. Lainasta ei kerry kuluja vasta ennen kuin käytät sitä.

Lainamme kulut ovat kohtuullisia ja aina läpinäkyviä. Credit24:n lainoissa on pienet kuukausierät ja maltilliset korot, eikä lainoihimme sisälly yllättäviä piilokuluja, jotka nostaisivat lainan kustannuksia. Meiltä saat siis todellakin halpaa lainaa heti tilille. Kaikki lainaan liittyvät kustannukset ovat nähtävissä helposti hinnastostamme.

Usein Kysytyt Kysymykset
Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Oli tilanne mikä hyvänsä, kun lainaa tarvitsee,  sitä olisi hyvä saada nopeasti ja mielellään heti tilille. Lainaa heti - onnistuuko se sitten helposti ja minkä verran lainaa voin saada?

Credit24 tarjoaa joustoa arjen varalle: voit hakea 100–4000 euron lainaa ja saat sen tilillesi heti. Valitse vain haluamasi lainan määrä ja hae lainaa.  Voit hakea isomman lainasumman, mutta nostaa siitä tilillesi vain osan.  Näin rahaa jää käyttöön myöhempää tarvetta varten. Luottosi voit maksaa  takaisin joustavasti 1-36 kuukauden kuluessa lainan ottamisesta. Saat  valita sopivan takaisinmaksuajan taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainanhakemisen jälkeen käsittelemme hakemuksesi. Luottohakemuksia käsitellään joka  päivä klo 8-22 välillä. Luottopäätöksen saat siis luottopalvelumme  aukioloaikoina samantien, jonka jälkeen voi nostaa lainan heti tilille!

Luoton hallinnointi

Luottoa voit hallinnoida  helposti verkkopalvelussamme tai kätevällä mobiilisovelluksella – näin  luottosi on aina kätevästi saatavilla missä tahansa liikutkin. Luottomme ovat joustavia luottoja, eli rahaa vapautuu sitä mukaan uudelleen  käyttöösi kun maksat lainaa takaisin. Tämän ominaisuuden myötä sinun ei  tarvitse hakea lainaa uudelleen, kun tarvetta rahalle taas ilmenee.

Lainan määrä ja joustavuus

Lainamme ovat myös joustavia  ja saatkin siten itse päättää kuinka haluat maksaa lainasi takaisin:  lyhentää minimikuukausierällä, kokonaan kerralla, tai jollain muulla  summalla näiden väliltä. Eri luottosummien kuukausieriin pääsee  tutustumaan lainalaskurillamme.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?
Oli tilanne mikä hyvänsä, kun lainaa tarvitsee, sitä olisi hyvä saada nopeasti ja mielellään heti tilille. Lainaa heti - onnistuuko se sitten helposti ja minkä verran lainaa voin saada? Credit24 tarjoaa joustoa arjen varalle: voit hakea 100–4000 euron lainaa ja saat sen tilillesi heti. Valitse vain haluamasi lainan määrä ja hae lainaa. Voit hakea isomman lainasumman, mutta nostaa siitä tilillesi vain osan. Näin rahaa jää käyttöön myöhempää tarvetta varten. Luottosi voit maksaa takaisin joustavasti 1-36 kuukauden kuluessa lainan ottamisesta. Saat valita sopivan takaisinmaksuajan taloudellisen tilanteesi mukaan. Lainanhakemisen jälkeen käsittelemme hakemuksesi. Luottohakemuksia käsitellään joka päivä klo 8-22 välillä. Luottopäätöksen saat siis luottopalvelumme aukioloaikoina samantien, jonka jälkeen voi nostaa lainan heti tilille!
Luoton hallinnointi
Luottoa voit hallinnoida helposti verkkopalvelussamme tai kätevällä mobiilisovelluksella – näin luottosi on aina kätevästi saatavilla missä tahansa liikutkin. Luottomme ovat joustavia luottoja, eli rahaa vapautuu sitä mukaan uudelleen käyttöösi kun maksat lainaa takaisin. Tämän ominaisuuden myötä sinun ei tarvitse hakea lainaa uudelleen, kun tarvetta rahalle taas ilmenee.
Lainan määrä ja joustavuus
Lainamme ovat myös joustavia ja saatkin siten itse päättää kuinka haluat maksaa lainasi takaisin: lyhentää minimikuukausierällä, kokonaan kerralla, tai jollain muulla summalla näiden väliltä. Eri luottosummien kuukausieriin pääsee tutustumaan lainalaskurillamme.
Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.