credit24
mastercard
Luotto ja
maksuton
Mastercard

Mastercard

Mastercard ilman kuukausimaksua. Käytä luottoasi kaupoissa.

Helppo ja nopea

Tee hakemus sivuillamme, ja lataa sovellus puhelimeesi. Saat heti edut käyttöösi.

Uudistettu hinnoittelu

Uusi, edullisempi hinnoittelu ja henkilökohtainen korko.

Lisäpalvelut käytössäsi

Aktivoi virtuaalikortti turvallisiin verkko-ostoksiin ja paljon muuta!

Kuukausimaksuton Mastercard Debit arkeen ja matkoille

Mastercard Debit on yksinkertainen, turvallinen ja fiksu tapa käyttää tiliäsi aina kun teet ostoksia. Voit käyttää sitä samalla tavalla kuin käyttäisit luotollista Mastercardia matkustaessasi ja tehdessäsi ostoksia suomalaisista tai kansainvälisistä verkkokaupoista.

Mastercard-kortti debit-ominaisuudella takaa turvallisen ostamisen kaikkialla minne menetkään. Korttia voi käyttää niin arkioloissa täällä Suomessa kuin matkoillakin ympäri maailmaa. Mastercardilla voi maksaa ulkomailla miljoonissa eri ostopaikoissa; ravintoloissa, hotelleissa ja kaupoissa vain muutamia mainitaksemme. Näin ollen sinun ei tarvitse jahdata lähintä automaattia tai miettiä lompakossasi olevaa rahamäärää, vaan pystyt käyttämään tiliäsi huoletta 24/7.

Kortti on näppärä myös verkko-ostoksissa, eli voit maksaa kaikki suosikkiverkkokaupastasi tekemäsi löydöt samalla kortilla.

Mastercard Debit-kortin kuluja pystyy hallinnoimaan reaaliaikaisesti, koska rahat lähtevät tililtäsi välittömästi. Puhelimen sovelluksen avulla seuraat kulujasi sovelluksen omasta mobiililompakosta ja saat näin pidettyä taloutesi hyvin kurissa.

Ja mikä parasta, Mastercard Debitissä ei ole lainkaan kuukausimaksua!

Lähimaksu Mastercard debitissä

Mastercard Debitissä on lähimaksuominaisuus, eli sen avulla maksat ostoksesi nopeammin kassalla. Näytä vain korttiasi lukulaitteelle missä tahansa lähimaksua tukevalla kassalla (myös ulkomailla) ja saat hoidettua näppärästi kaikki alle 50 euron ostokset silmänräpäyksessä. Mastercardilla lähimaksu on todellakin vaivatonta!

Onko Mastercard Debit turvallinen?

Puhelimessa olevaan sovellukseen yhdistetty Debit-kortti antaa push-ilmoituksen kaikista kortilla tehtävistä maksuista. Siten sinun on helppo huomata, jos joku muu kuin sinä käyttää korttiasi. Kortilla tehtävät verkkomaksut ovat tuplatunnistautumisen takana turvallisuutesi varmistamiseksi. Näin voidaan paremmin estää kortin väärinkäyttö.

Jos PIN-koodisi unohtuu, löydät sen helposti sovelluksesta. Voit kirjautua sovellukseen sormenjäljellä, joten kukaan muu ei pääse sieltä koodiisi käsiksi.

Jos hukkaat kortin, voit kuolettaa sen nopeasti sovelluksessa tai ympäri vuorokauden avoinna olevan asiakaspalvelumme kautta.

Mastercard Debit vai Credit

Mastercard Debit on nimensä mukaisesti debit-kortti, eli siinä ei ole maksuaikaominaisuutta niin kuin Mastercard Creditissä. Kortti hyödyntää luoton sijaan niitä varoja, joita sinulla jo on tililläsi. Kortti on siis erinomainen vaihtoehto käteiselle.

Debit-kortti hyödyntää kuitenkin täysin samoja järjestelmiä, kuin luotollinen Mastercard Credit -kortti, eli sen takia myös debit-korttia voi käyttää samoissa paikoissa kuin luottokorttiakin. Kortilla voi maksaa fyysisesti, sitä voi käyttää verkko-ostoksiin tai sen voi liittää maksukortiksi useisiin eri sovelluksiin, kuten vaikkapa kyyti- tai ruuanvälityspalveluihin. Aivan siis kuten luottokortinkin. 

Mastercard on maailman yksi laajimmin hyväksytyistä maksutavoista, joten voit käytännössä olla varma siitä, että pääset tekemään haluamasi ostokset miltei missä tahansa. Mastercard käy nimittäin maksuvälineeksi yli 35 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa.

Tilaa Mastercard Debit Credit24:stä

Ota Mastercard Debit-kortti heti käyttöösi! Kun oler saanut Credit24:stä hyväksytyn luottopäätöksen, saat linkin sovelluksen lataamiseen. Pystyt tilaamaan sovelluksesta itsellesi maksuttoman kortin. Kun toimit nopeasti, niin uusi Mastercard-korttisi on taskussasi jo ensi viikolla. Kortissa ei ole erillistä kuukausimaksua.

Fyysisen, lähimaksuominaisuudella varustetun kortin tarvitset, jos haluat käyttää korttia maksamiseen kauppojen maksupäätteissä matkustaessasi eri maissa.

Voit myös tilata virtuaalisen Mastercard-kortin, jos haluat käyttää korttia ennen kaikkea turvallisempiin verkko-ostoksiin. Fyysistä korttia ei siten tarvita erikseen, vaan virtuaalikortti löytyy aina sitä tarvitessasi puhelimen sovelluksesta. Virtuaalikortin saa aktivoitua avaamisen yhteydessä ja korttia voi alkaa käyttää välittömästi. Virtuaalikortti ei kuitenkaan käy ravintoloissa, hotelleissa tai muissa fyysisissä kauppapaikoissa.

Fyysinen kortti on voimassa 3 vuotta ja virtuaalisen kortin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Nauti siis Mastercardin turvallisuudesta, pidä kulujasi tarkasti silmällä ja maksamisen vapaudesta – kaikki tämä yhdessä kortissa. 

Tervetuloa helpompien maksujen maailmaan!

Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.