credit24
map

Pitäisikö keittiötä remontoida tai kaipaavatko kylpyhuoneen kaakelit vaihtoa? Tai ehkä olet juuri hankkinut unelmiesi kodin tai vapaa-ajan asunnon, jolle pieni pintaremontti tekisi hyvää? Remontti saatetaan tehdä myös asunnon hintapyynnön nostamiseksi silloin kun sitä ollaan myymässä. Seinien maalaaminen tai kynnysten kunnostaminen ovat myös esimerkkejä pienistä pintatöistä, jotka pystyy toteuttamaan pienemmälläkin rahalla.

map

Meillä lainasopimuksen tekeminen ei maksa mitään, joten voit aina hakea luottoa ’pahan päivän varalle’, vaikkei rahalle juuri sillä hetkellä olisikaan tarvetta. On kätevää, kun lainalupaus on valmiina ja pääset nostamaan lainaa tilille heti kun tarvitset. Lainasta ei kerry kuluja vasta ennen kuin käytät sitä.

Lainamme kulut ovat kohtuullisia ja aina läpinäkyviä. Credit24:n lainoissa on pienet kuukausierät ja maltilliset korot, eikä lainoihimme sisälly yllättäviä piilokuluja, jotka nostaisivat lainan kustannuksia. Meiltä saat siis todellakin halpaa lainaa heti tilille. Kaikki lainaan liittyvät kustannukset ovat nähtävissä helposti hinnastostamme.

Usein Kysytyt Kysymykset
Läpinäkyvä remonttilaina Credit24:stä

Hintamme ovat täysin läpinäkyvät ja korkomme edullinen. Lainaamme ei sisälly mitään erillisiä piilokuluja, vaan lainan kokonaishinta on helposti laskettavissa laskurillamme. Lainan nostamisesta ei vielä kerry kuluja, vaan vasta siitä kun käytät lainaasi. Näin ollen voit hyvin hakea isomman summan rahaa, kuin mitä remontti vaatii ja käyttää vain remonttiin kuuluvan osan.

Joustava lainan takaisinmaksuaika

Tarjoamme erittäin joustavaa takaisinmaksuaikaa, joka joustaa niin takaisinmaksuajan kuin muunkin lainan takaisinmaksun suhteen. Lainan voi halutessaan maksaa vaikka kuukaudessa takaisin tai sitten 36 kuukauden sisällä – tai jotakin siltä väliltä. Mieti remontin kokoa sekä omaa taloudellista tilannettasi ja suhteuta takaisinmaksettava kuukausierä siihen. Tarjoamme myös maksuvapaita kuukausia ja eräpäivän siirtoa, jos tilanteesi muuttuu.
Laske lainalaskurillamme remonttiasi varten sopiva summa, valitse takaisinmaksuaika ja hae remonttilainaa . Sitten vain pensseli tai vasara käteen ja hommiin!

Muista hakea verovähennystä remonttilainasta

Remonttilainasta saa kaiken lisäksi myös verovähennystä. Lainan korot ovat vähennyskelpoisia, jos lainaa on otettu oman vakituisen asunnon peruskorjaukseen. Koska asunto-osakeyhtiön nimiin otettua yhtiölainan korkoa ei voi vähentää, on henkilökohtainen remonttilaina siten kannattavampi vähennysten näkökulmasta. 
Pintaremontointiin, kuten maalaukseen, tapetointiin tai muuhun kevyeen ylläpitoremontointiin tarkoitettua lainaa ei voi hyödyntää verovähennyksiin. Mieti siis aina, voiko remonttia pitää perusparannuksena, jotta remonttilainan korot voisi vähentää omassa verotuksessa.

Lainan sovittaminen kuukausikuluihin
Yleensä remonttiin varattua rahaa ei noin vain löydy taskusta, vaan remontin maksamiseksi tarvitaan remonttilainaa omien säästöjen lisäksi. Remonttia ei kuitenkaan rahanpuutteen takia kannata siirtää kauas tuonnemmaksi, vaan remontin voi toteuttaa omaan talouteen mitoitetulla lainalla. Pidemmällä maksuajalla ja pienemmillä kuukausierillä vähän isompikaan remontti ei kaada taloutta. Credit24:n joustava laina antaa sinulle tarvittavan mielenrauhan ja pääset toteuttamaan unelmiasi.
Millaiset ovat remontitlainan kuukausierät?
Lainamme ovat myös joustavia ja saatkin siten itse päättää kuinka haluat maksaa lainasi takaisin: lyhentää minimikuukausierällä, kokonaan kerralla, tai jollain muulla summalla näiden väliltä. Eri luottosummien kuukausieriin pääsee tutustumaan lainalaskurillamme.
Luottopalvelu palveluajat
klo 8:00 – 22:00
Soita (arkisin klo 9.00 – 17.00)
(0,99 €/min + mpm/pvm)
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%. Kuluttajaluottoehdot (Eurooppalaiset | Yleiset). Näin tallennat kuluttajaluottoehdot tietokoneellesi: 1) Valitse tiedosto/Tallenna nimellä (halutessasi tallentaa ehdot). 2) Valitse tallennusikkunassa tiedostolle tallennuskansio (luo tarvittaessa uuden). 3) Tarkista, että Tiedostonimi-ruudussa on verkkosivun sisältöä kuvaava nimi.